Are sugar-free soft drinks less harmful? an analysis of the nutritional information in two peruvian cities

Authors

  • Diego Azañedo Centro de Estudios de Población, Universidad Católica Los Ángeles de Chimbote (ULADECH-Católica). Chimbote, Perú. Cirujano dentista
  • Lorena Saavedra-Garcia CRONICAS Center of Excellence in Chronic Diseases, Universidad Peruana Cayetano Heredia. Lima, Peru. Escuela de Nutrición y Dietética, Facultad de Ciencias de la Salud, Universidad Científica del Sur. Lima, Peru. nutricionista, máster en alimentación, nutrición y metabolismo
  • Juan Carlos Bazo-Alvarez Centro de Estudios de Población, Universidad Católica Los Ángeles de Chimbote (ULADECH-Católica). Chimbote, Perú. Methodology Research Group, Department of Primary Care and Population Health, University College London (UCL). London, UK. licenciado en Psicología, maestro en Ciencias en Investigación Epidemiológica

DOI:

https://doi.org/10.17843/rpmesp.2018.351.3555

Abstract

-

Downloads

Download data is not yet available.

Published

2018-04-05

Issue

Section

Letters to the Editor

How to Cite

1.
Azañedo D, Saavedra-Garcia L, Bazo-Alvarez JC. Are sugar-free soft drinks less harmful? an analysis of the nutritional information in two peruvian cities. Rev Peru Med Exp Salud Publica [Internet]. 2018 Apr. 5 [cited 2024 Jun. 15];35(1):164-6. Available from: https://rpmesp.ins.gob.pe/index.php/rpmesp/article/view/3555

Most read articles by the same author(s)

1 2 > >>