Generating information: what is the average consumption of salt and what are the sources?

Authors

  • Lorena Saavedra-Garcia CRONICAS Centro de Excelencia en Enfermedades Crónicas, Universidad Peruana Cayetano Heredia. Lima, Perú. Licenciada en Nutrición.
  • Antonio Bernabé-Ortiz CRONICAS Centro de Excelencia en Enfermedades Crónicas, Universidad Peruana Cayetano Heredia. Lima, Perú. Unidad de Epidemiología, Facultad de Salud Pública y Administración, Universidad Peruana Cayetano Heredia. Lima, Perú. médico magíster en Salud Pública.
  • Francisco Diez-Canseco CRONICAS Centro de Excelencia en Enfermedades Crónicas, Universidad Peruana Cayetano Heredia. Lima, Perú. psicólogo magíster en Salud Pública.
  • J. Jaime Miranda CRONICAS Centro de Excelencia en Enfermedades Crónicas, Universidad Peruana Cayetano Heredia. Lima, Perú. Departamento de Medicina, Facultad de Medicina, Universidad Peruana Cayetano Heredia. Lima, Perú. médico magíster y doctor en Epidemiología.

DOI:

https://doi.org/10.17843/rpmesp.2014.311.27

Abstract

-

Downloads

Download data is not yet available.

Published

2014-03-16

Issue

Section

Letters to the Editor

How to Cite

1.
Saavedra-Garcia L, Bernabé-Ortiz A, Diez-Canseco F, Miranda JJ. Generating information: what is the average consumption of salt and what are the sources?. Rev Peru Med Exp Salud Publica [Internet]. 2014 Mar. 16 [cited 2024 Nov. 23];31(1). Available from: https://rpmesp.ins.gob.pe/index.php/rpmesp/article/view/27

Most read articles by the same author(s)

<< < 1 2 3 4