Extended-spectrum beta lactamase-producing Escherichia coli in chicken for human consumption

Authors

  • Lady Esther Huamán-Chacón Facultad de Tecnología Médica, Universidad Nacional Federico Villarreal. Lima, Perú. Tecnólogo médico
  • Edgar Gonzales-Escalante Centro de Investigaciones Tecnológicas, Biomédicas y Medioambientales – CITBM, Universidad Nacional Mayor de San Marcos. Lima, Perú. Tecnólogo médico

DOI:

https://doi.org/10.17843/rpmesp.2019.362.3959

Abstract

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Published

2019-06-28

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Section

Letters to the Editor

How to Cite

1.
Huamán-Chacón LE, Gonzales-Escalante E. Extended-spectrum beta lactamase-producing Escherichia coli in chicken for human consumption. Rev Peru Med Exp Salud Publica [Internet]. 2019 Jun. 28 [cited 2024 Apr. 26];36(2):361-2. Available from: https://rpmesp.ins.gob.pe/index.php/rpmesp/article/view/3959

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